LAMBERT Architecture + Interiors restaurant renovation
+ 2014 County Commissioner's Award

LAMBERT Architecture + Interiors's design of Wake Forest University's Welcome Center was the recipient of the 2014 County Commissioner's Award from the Community Appearance Commission from Forsyth County.

 

This LEED Gold facility houses Wake Forest's Admissions Department and serves as a meeting place for Admissions information sessions and campus tours. To see more of this project click here.

 

Welcome Center
Welcome Center

This LEED Gold facility houses WFU's Admissions Department and serves as the starting point for campus tours

Back Entrance
Back Entrance

The back entrance off the parking lot highlights the building's use of glass and Kalwall roofing

Conservatory
Conservatory

The conservatory's warm, intimate feel allows students and parents to relax before interviews

Daylighting
Daylighting

Daylight streaming into the conservatory

Admissions Workspace
Admissions Workspace

The Admissions Department workspaces include private and open offices, as well as waiting areas.

Full Kitchen
Full Kitchen

This full catering kitchen offers possibilities for after hours activities within the building, and for catering special in-house functions.